10-06-08

Cursusaanbod + Make Over Filmpje (3)

 

Cursusaanbod visagie en hairstyling

Allround Make-up ArtistDeze professionele opleiding tot make-up artist is bedoeld voor mensen die professioneel aan de slag willen als visagiste.  Je leert alle moderne technieken om aan de slag te kunnen in de sector.
Visagie (Basis)Deze cursus leert je de basis camouflage- en correctietechnieken.  Ideaal voor wie nog geen ervaring heeft met visagie.
Visagie (Gevorderd)Tijdens deze vervolgopleiding leer je je eigen ontwerpen concretiseren en leer je een aantal gevorderde technieken zoals bv smokey-eyes.
Visagie (Meester)Deze opleiding is bedoeld voor mensen die na de gevorderde opleiding de technieken willen leren van de allround make-up artist.
HairstylingWie als visagiste wil werken achter de schermen van grote evenementen moet ook kennis hebben van een aantal hairstyling-technieken.
WimperverlengingTijdens deze workshop leer je wimpers permanent kleuren en verlengen!  Dit maakt je visagie-ontwerp compleet!


09:48 Gepost door visagieschool Antwerpen Gent Hasselt in tips en tricks | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-05-08

Make over 2 (filmpje)

Hieronder zie je een Make Up Make Over door Topdocente Michele Feyaerts verantwoordelijke van de campus Hasselt.  Zij is reeds jarenlang zelfstandig visagiste en werkt mee aan verscheidene grote projecten voor verschillende TV- zenders en productiehuizen.   Zij is één van de gevestigde waarden binnen de wereld van visagie, beauty en fashion.

Docente Michële is verantwoordelijk voor de opleidingen Allround Make Up Artist in de campus Hasselt.  Op zéér professionele en perfectionistische manier introduceert zij de studenten in de geheimen van de perfecte makeup.  Haar belangrijkste visitekaartje is ze zelf.  Ze straalt 100 % topvisagie uit! 

Tenslotte is docente Michele één van de meest gedreven voortrekkers op het gebied van stylings- en makeupproducten voor mannen.
.


Bekijk ook het filmpje op de eerste pagina!
 

Je ziet hierboven de technieken die onze studenten leren tijdens de opleiding Allround Make Up Artist.  Om tot dit resultaat te komen dien je alle visagietechnieken te beheersen en kennis te hebben van hairstyling

Wil jij ook deze technieken leren?  Neem dan contact op met het secretariaat van onze visagistenschool of spreek ons aan tijdens één van de vele evenementen waar onze studenten stage lopen.

 

10:16 Gepost door visagieschool Antwerpen Gent Hasselt in tips en tricks | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-05-08

Wat kan u verwachten van een cursus visagie?

De cursus omvat alle moderne en klassieke make-up technieken die je moet beheersen om te kunnen werken in de sector. Je krijgt intensief les van ervaren topvisagisten die reeds jarenlang werken als make-up artist.  Ze hebben allemaal ervaring in de media of modewereld en leren jou op korte tijd de knepen van het vak.

Tijdens deze opleiding leer je alles over het kleur- en schaduwspel, de camouflagetechnieken, de hedendaagse en retro technieken, bruidsmake-up, catwalk, foto en film,... Naast de intensieve en praktijkgerichte opleiding volg je tevens stage bij een bedrijf uit de sector en/of op verschillende evenementen.  

Lessenplan Allround Make-up cursus
Introductie, Materiaalkennis en aanbrengen van een Basis make-up
Kleurenkennis en Camouflagetechnieken
Licht en Schaduwspel en de morfologie van het Gelaat
Morfologie van de Oogvorm
Avondmake-up met Natte Oogschaduw, Liquid Eyeliner en Rode Lippen
Make-up voor de Rijpere huid
20 minuten Make-up en make-up voor Mannen
Make-up voor een Aziatisch model en voor de Donkere huid
Bruidsmake-up, Feestmake-up en Losse wimpers kleven
Vetschminktechnieken en Valse wimpers kleven
Smokey Eyes, Film make-up en Catwalk make-up
Fantasiemake-up
Retro: Jaren 20, Jaren 50, Jaren 60 en Jaren 80
Basis Haartechnieken
Trendmake-up komend seizoen

Tijdens je opleiding zorgen we ervoor dat je een portfolio kan aanleggen.  In onze school te Antwerpen is er een fotostudio waar je al je creaties kan vastleggen.  Bovendien kan je tijdens verschillende evenementen en opdrachten de nodige contacten leggen met opdrachtgevers.

10:31 Gepost door visagieschool Antwerpen Gent Hasselt in make up | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |