28-05-08

Make over 2 (filmpje)

Hieronder zie je een Make Up Make Over door Topdocente Michele Feyaerts verantwoordelijke van de campus Hasselt.  Zij is reeds jarenlang zelfstandig visagiste en werkt mee aan verscheidene grote projecten voor verschillende TV- zenders en productiehuizen.   Zij is één van de gevestigde waarden binnen de wereld van visagie, beauty en fashion.

Docente Michële is verantwoordelijk voor de opleidingen Allround Make Up Artist in de campus Hasselt.  Op zéér professionele en perfectionistische manier introduceert zij de studenten in de geheimen van de perfecte makeup.  Haar belangrijkste visitekaartje is ze zelf.  Ze straalt 100 % topvisagie uit! 

Tenslotte is docente Michele één van de meest gedreven voortrekkers op het gebied van stylings- en makeupproducten voor mannen.
.


Bekijk ook het filmpje op de eerste pagina!
 

Je ziet hierboven de technieken die onze studenten leren tijdens de opleiding Allround Make Up Artist.  Om tot dit resultaat te komen dien je alle visagietechnieken te beheersen en kennis te hebben van hairstyling

Wil jij ook deze technieken leren?  Neem dan contact op met het secretariaat van onze visagistenschool of spreek ons aan tijdens één van de vele evenementen waar onze studenten stage lopen.

 

10:16 Gepost door visagieschool Antwerpen Gent Hasselt in tips en tricks | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.